Auto budete mít hned


Všichni se těší na léto z jednoho prostého důvodu – budou mít dovolenou. I když vám zaměstnavatel může dát dovolenou v podstatě kdykoliv během roku, pokud mu v tom nebrání provozní důvody, většina firem má celozávodní dovolenou a nebo si postupně vyberou letní dovolenou všichni. Letní dovolená je lepší než dovolená kdykoliv jindy, protože léto je nejoblíbenější část roku. Je teplo a světlo až do večera, takže si člověk užívá život hned o něco víc. Někteří lidé si neumí představit dovolenou bez moře, a tak každý rok k moři vyrazí. Část lidí ale nikam daleko jezdit nechce, a raději se drží v Česku. I u nás je mnoho krásných míst, která stojí za to vidět.

klíč k autu

Dovolenou můžete absolvovat po vlastní ose a nebo s cestování kanceláří. Ať už pojedete do zahraničí a nebo zůstanete v tuzemsku, měli byste myslet na to, abyste před odjezdem měli sjednané pojištění, protože stát se může cokoliv.Ještě než se vydáte na cestu bez ohledu na to jak daleko pojedete, měli byste si zkontrolovat auto. I když máte nové auto, i na něm se může leccos pokazit. Je lepší zkontrolovat zda máte v autě dostatek oleje, dostatek vody v chladiči a také vody v ostřikovačích. Zkontrolujte si zda máte všechny platné doklady, dálniční známku, technickou, a také zda máte plnou nádrž. To všechno jsou základní věci, které je nutné mít v pořádku, a část lidí na ně zapomíná.

provoz silnice

Může se stát, že se vám auto pokazí když to nejméně potřebujete. Chtěli jste vyjet časně ráno, abyste se vyhnuli ucpaným silnicím a kolonám? Zjistili jste už ve 4 ráno že vaše auto na letošní dovolenou neodjede? Jsme autopůjčovna v Praze nonstop, můžete nám zavolat kdykoliv, a můžete za pár minut odjet s vypůjčeným autem.

Vypůjčit si auto je snadné, stačí vám záloha, kterou vám vrátíme, a dva doklady s fotkou. Sepíšeme smlouvu a můžete odjet během pár minut.